myspys

sitter här med min lilla dator och skickar lite på msn men min ängel.. =D har lite tända ljus, bra musik och lite allmänt mysigt.. =P

underbart..

kvällens små tankar.. =D

jobbade i falkenberg igår.. Ojojoj vad skojj... Haha, man inser när man jobbar såhär att världen e allt bra liten ibland.. =P eller snarare att det inte e så långt emellan varberg och falkenberg kanske.. haha.. För så mycket människor som vart där.. =D och en hel del som man typ "kände" med.. Alltid skojj med lite välkända ansikten.. Me like.. ;)

saken ligger nog lite i att det vart joddla med siv där med.. MOhaha.. hittade dem bakstage oxå.. =P inte illa måste jag säga.. mohaha.. Maria letar marker och hittar kvällens stjärnor inte illa..

men så kommer dessa dagar när man sover fram till halv 1 och sen framåt 3 slår upp böckerna och fikar med malin och linda vid typ halv 5 och nu sitter man och funderar om man ska orka hoppa in i duschen innan man ska iväg och jobba.. =/

Så mitt liv ser rätt enformigt ut.. Haha, men det har sina ljusa stunder som kommer titt som tätt tycker jag.. och jag har ju trotts allt ett väldigt roligt jobb.. Även om man bara önskar att man fick stanna hemma en helg och bara sova.. För det e vad jag skulle behöva nu!!

var hemma tisdag-torsdag.. Skönt och åka hem en liten stund, allt var som vanligt där hemma. skönt att det inte tar för stora steg medans man e borta. =P

Begravningen var jättefin.. Men man fattar nog fortfarande inte.. =/ gaaaalet att våran lille marcus låg i kistan som sänktes ner i jorden.. Helt ofattbart att han e borta.. Grabben som busvisslade på en i korridoren i 3:an.. Han som man alltid fick en varm kram av när man såg honom.. Han som vevade ner rutan och stannade bara för att få säga hejj.. Hur kan man någonsin förstå, hur kan man någonsin acceptera?? Varför kan inte allt gå tillbaka till det vanliga.. Men efter en sådan grejj som denna så förstår man hur kort livet är.. Hade 3-årsdagen för marie bara för några dagar sedan.. Känns så konstigt.. Att de försvinner en efter en.. Detta känns inte sant men samtidigt kan man inte låta bli att gräma sig över vem som är näst..?? 

Alla säger att man inte får tänka så.. Men vem ger en hopp när de försvinner en efter en..? När skräcken är helt olidlig och man konstant har denna klump i magen.. 

Varför ska de tas ifrån oss så tidigt.. vad e det för sjuk värld vi lever i igentligen? När de finaste änglarna plockas upp en efter en..?

Men prästen sa något väääldigt bra i kyrkan.!

EFTERVÄRME!

De finns ju alltid med oss, i våra hjärtan och tankar.! I alla fina minnen och visst pratar man om dem, tänker på dem, drömmer om dem.. Gråter för dem.!

Finns många människor som man troligtvis inte kommer att träffa mer, men det e värst med dem som slits bort från oss utan att man hinner säga farväl! Vi kan inte bestämma om vi vill ha kvar dem eller inte i livet.. för det finns bara en enda väg.. och det är att de nu föralltid är borta..

Men jag börjar allt mer tro på en himmel..!

För stirrar du ner i marken ser du bara stopp.. Tittar du uppåt så ser du oändligheten, något som aldrig kommer att ta slut, och det är den väg våran själ tar..! Finns inget stopp finns bara en lång underbar resa:!

Tänker alltid på er Marie och Marcus.!

Ni finns föralltid med mejj i mina tankar! Ni var underbara..!

Säger inte farväl utan på återseende.. ;-)

kyss å slem 

hmmm....

Den dagen vart alla blommornas knoppar utslagna, ängen vart inte längre grön utan målad i alla regnbågens färger...


Barn som dansade och högljudda skratt.


Denna dag är nu för längesedan borta, men kommer den igen?


Så ta vara på den du har medans det fortfarande finns kvar.


Du tror att du har något men när du tittar i din ficka så är det borta.


Tappat något??


Eller har du helt enkelt inte bevarat det tillräckligt väl?


Livet är som en blomma.. vi föds, knoppas, blommar vackert, men bara för en liten stund, för att sedan trilla sönder och börja vissna för att begravas ner i jorden..


Det viktiga är inte vad vi gör för att hålla oss blommande... vi kan vattna och ge näring..

Men det viktigaste är ändå att lysa och vara vacker medans vi blommar.


Hålla gnistan vid liv.


En blomma kan blomma i flera månader utan att ens bli märkt, men jag föredrar själv de blommor som kommer blir så bländande vackra, fast bara för ett litet tag, men de sätter mer spår än de som alltid blommar.


Det jag igentligen vill säga med mitt blomsnack är ta vara på det du har och sträva inte alltid efter det bättre...


För vem vet du kanske redan har det bästa..


Lev ditt liv och låt ingen annan leva det åt dej, försök inte heller leva någon annans.


Finn din egen väg här i livet.


mår inte bra =/

jaha då vart det söndagskväll igen.. =/ och idag e som mina andra söndagar, jag ligger utslagen och trött och nästintill febrig.. konstigt detta.. orkar inte vara vaken.. har liksom sovit nästintill heela dagen.. och är fortfarande helt dödstrött.. =(

men men, på tisdag ska jag hem, på begravning, detta grämer mejj.. Jag vill inte men samtidigt så känns det som att om jag inte åker hem så kommer jag att ångra mejj djupt..

Men det var som jag sa till syster när hon hämtade mejj på stationen, JAG VILL INTE VARA HÄR! och det e klartt jag inte ville för det fanns ju bara en orsak till att jag åkte hem.. Ville finnas där för mina vänner och behövde dem för att finnas där för mejj! för att kunna och orka förstå att han verkligen var borta.. men allt blir verkligen så mycket verkligare när jag e hemma, för Marcus var ju inte här i varberg. Finns inget direkt som påminner mejj om honom här nere mer än nr i telefonen.. men när man kommer hem så sneglar man ju alltid över häcken hemma hos lina, på stan letade man alltid lexus och på senare tid saab.. Konstigt..

men nu när man tittar e det inte han som kommer köra.. =/

jaja.. lives goes on.. bara det att varje steg blir lite jobbigare.. =(

kyss å slem

iväg och jobba.. =D

jag som skulle på bio med carolina.. Haha, men icke.! =P så nu ska man snart springa iväg och jobba.. orkar inte men det e sånt som man får ta.. har vart i ullared och köpt blommor blandannat.. =D JAG VILL HA GRÖNA FINGRAR!! haha.! Något man kan träna upp kanske.. =P

Köpte lättskötta blommor enligt expiditen. haha!! och hur mycket tror man på det igentligen.. De ger mejj skitsvåra blommor så jag ska komma dit och köpa nya snart.. haha.. Fy fan!!

nehe nu har jag inte tid och sitta här mer.. ska ju hoppa iväg och jobba.. =P

Önska mejj lycka till ;)

kyss å slem

Helt obeskrivligt trött.. =/

Då vart kickoffen avklarad med.. Sicken feeesst.! Även om det blev några glas vin förmycket och en väääldigt flummig maria så hade hon en toppenkväll.. =P God mat, även om Nick snodde min gaffel så jag inte fick äta så mycket. Dansade runt hela kvällen med.. Men sen när klockan blev halv 1 så ramlade vi hemåt.. onda fötter men fortfarande glada i hatten. =D

Inga skandaler igår tycker jag inte, ett under, maria har alltid någon skandal med sig i bagaget men haha! Inte denna gången.. vååååågeeeeen!!

Men idag e jag sååå trött.. Orkar inte röra mejj.. Men vissa dagar måste man få vara det med. =D Men dessa dagar börjar bli lite väl många nu.. =S

Nehe.. Jag har Flashi här med mejj idag.. malins guldfisk som jag ska vårda med hela mitt hjärta.. haha!! Alla vet väl att jag inte e någon fiskmänniska.. Men en helg borde jag ju klara av.. =P

Kyss å slem

Siiicken Roadtripp!

Igår vart jag och Jessica i Norge och sälen (alltså inte Åre som jag först trodde, sicken koll man har) haha.. =P sååå kul.. haha vi kramade sverigeskylten och flummade oss.. haha.. skulle ta lite roliga kort vid norge-gränsen med, men då kom en liten tant ut och bara hej hej.. haha! snacka om att vi blev rädda, hoppade in i bilen och körde.. =D Vet ju inte hur galna norrmän kan bete sig.. haha! och stor hund hade hon med.. Kanske var en av dessa crazy tanter som tror att hon e någon slags "landsvakt" lr liknande och bussar hunden på oss.. =S så där tog vi inga chanser.. haha! Tutade dock på henne och vinkade när vi körde förbi.. och liiiite scarry såg hon allt ut och vara så det var tur att vi inte tog några risker där.. =P

Så kl kvart i 4 så vart både jag och Jessica uppe och nääästan redo för att åka.. Men liiiite tidigt vart det..
det måste vi nog båda erkänna.. Efter att ha svurit på alla JÄVLA vägkameror, tagit kort på typ ett helt högstadie som var ute på cykeltur.. haha! Eller tävling kanske. men schyssta lärare som lägger en tävling i konstant uppförsbacke.. =/ tyckte ju synd om de stackarna...
Hade ju min kära vän Jessica med mejj med som satt och dreglade på all vacker natur.. Haha..

Väl i trysil så vart det underbar luft och fiiiiina backar alltså.. hade jag kunnat åka skidor eller snowboard så hade hon nog aldrig fått med mejj därifrån.. Sicken tur att jag inte kan detta nu då.. haha.! SÅ det var inte så svårt att få med mejj hem.. =P

Väl över till SWEDEN! Så bar det åt sälen.. haha, jessica visade mejj runt på alla udda ställe och jag tittade lite glatt.. Där e hundfjället.. haha, bor det hundar där =P.. En av de dumma kommentarerna den dagen.. =P

Efter ytterligare en arbetsintervju, med en (jättesöt) kille.. så for vi hemåt.. Jessica var trött och ville sova så jag körde nästan hela vägen hem.. MEn det gick bra..

På tåget hem blev det en liiivad diskution med tågsnubben med.. som sa till mejj att planera mina resor lite bättre.. Och en vääääldigt trött maria ger sig inte..

Mee: -Men jag kan ju inte rå för att det e LÅST in till den jääävla biljettautomaten.
Han: -DU kanske borde planera dina resor bättre..
Mee: -Men hur ska jag kunna veta att det inte går att plocka ut biljetter.. Jag vägrar att betala extra, vad e detta för servicemind..??!
Han: - I framtiden så kanske du borde planera lite bättre då!! Skriv under här.!

Men jag fick rätt och det e det viktigaste.. Lina satt i telefonen och hörde allt.. haha jag vart inte så snäll men, säger en sak mucka aldrig med mejj när jag e trött.. Haha!!

Alla som känner mejj vet att jag inte planerar, jag gör det som faller mejj in.. haha!!

Detta var min dag.. =P Mycket bättre än marknadsföring.. haha!!

Kyss å slem


Ajjj Jävlar.!

fasen brände mejj nyss på en plåt.. =S Irriternade när man ser brännblåsan växa och den gör ju skitont.:!

Igår var det ju jobb, sååå bra gick det.. =P Hade 81% i vinstprocent. =D WOW!!! Det var sååå kul alltså, känner mejj väääldigt nöjd.. haha!

Och ikväll ska man då åka till gbg... Upp till Jessica, ska bli kul och se henne igen det var ju ett tag sen.. och imon ska vi på roooadtripp! ska bli toppen.. =D

Kyss å slem

Snart iväg och jobba.. =(

jaha och då vart helt plötsligt nästan hela lördagen borta med.. och vad har jag gjort?! INGENTING! vad e detta? haha, vart ute och gott lite drygt en halvmil i "kulingvarning" wow vad det blåste och man fick sig en liten dusch då och då när vågorna piskade mot klipporna.. Men det e ju rätt häftigt ändå ;)  Är rätt impad av havet.. =P määääktigt.!!

Igår jobbade jag HELA natten, eller var la hemma kvart över 4 tror jag =P otroligt vad bra det gick =D wiie**

MEn man får ju lida för det som t.ex. idag, orkar inte röra mejj knappt och snart e det dax ingen.. =( Det e inte hälsosamt.. =S

Haha.. Men men, man kan ju inte alltid vara på topp, nu har jag iaf duschat och sitter här i handduk och funderar på om jag orkar klä på mej.. haha.. Sicka problem man har.. Haha.!

Falkenberg ikväll igen... Tråkigt och åka men det e lite kul och jobba där iaf, lite nytt folk. =P

Nehe nu måste jag nog ta mejj i kragen, jag har ju iaf käkat middag så helt efter e jag ju inte idag.. hihi!

Imon ska jag till Jessica.. Wiiie*!

Ha det bäääst

Pussen

Äntligen fredag.. puhh!

så var det fredag igen.. :P sköönt för nu har man äntligen slutat i skolan och denna gubbe till föreläsare rent utsagt.. ahhh man somnar ju hela tiden typ.. :S SAMMA tonläge hela föreläsningen igenom plus att han läser innantill på hans 10 år gamla powerpoint presentation, som har statestik som går upp till 1980 och så man blir ju så trött.. =/ sen e gubben så beige så att han smälter in i tapeten nästan :S

Igår jobbade jag.. Gick tokigt bra till klockan 12 sen small det till och då jag förlorade 3500 kr på en timme till en person..! GALET::! åhh vad irriterande.. =/

Idag ska min och Linas resa betalas.. =D Wiie* så GRAN CANARIA here we come.!! =P Sicket nyår det kommer att bli.. ojojoj... hihi!
image2
Inge torg iår inte..! :P

nu är det en hel vecka sen Marcus omkom.. allt känns så overkligt.. En hel vecka, vad fort tiden går.. Men han e alltid med i våra tankar..!

Nehe nu ska jag sova lite.. blev inte så mycket sovande inatt.. =/

Kväll blir det falkenberg.. Så det blir sena kvällar nu.. 3 i rad. =S

Föresten igår var jag på sjukhuset och fixade tid för blodtester =/ så nu är det verkligen verkligt..!! lite orolig men det kommer nog gå bra!!

Men ha det toppen.!

puss å kram

p.s. Bengan e min lille pingvin som har flyttat in i min telefon.. =P HAN E SÅÅÅ SÖT!!

åter en ny dag gryr..

Oj då var det redan torsdag.. så fort tiden går, nu börjar min häääärliga jobbarhelg =/ men men ikväll blir det ju luugnt för då e det ju i varberg men sen är det ju falkenberg i 2 dagar i sträck och sen har jag ju lovat lilla Jessica pestika att jag ska med henne till sälen och åre.. Wiie* Road tripp! Är det någon som älskar roadtripps så mycket som jag.. hihi!

Snart ska jag väl dra mejj upp ur sängen med för att duscha och sen ska jag gå och prata med dem på sjukhuset.. lite nervös e jag faktiskt.. =/ men det ksa man väl vara.. lr?!

Idag och imon åker våra kära stockholmare ner till vetlanda.. ojj vad jag med hade velat åka hem.. men nu så går ju inte det..har ju mitt jobb att tänka på.. =( men så länge man har något för sig går det rätt bra..

Tänker på er där hemma och önskar att jag kunde funnits där för er igår på minnesstunden... Men hade min egen lilla minnesstund här hemma.. Men tända ljus och tårar..

Nehe nu är det ju duschen som väntar..!

Ha det toppen..!

puss å kram från mejj och bengan.. =P

jaså då har man skaffat sin egen blogg. :P

oj vad jag känner att jag behöver ha någonstans att skriva av mejj lite på... Är lite för rastlös för att skriva dagbok så detta e perfekt. :P

Men just nu är allt jääävligt jobbigt, en kompis till mejj omkom i en mc-olycka i fredags, detta sätter sig
djupt inne i mejj. och skär som en vass kniv... Man vill bara skrika men känner att smärtan är så olidlig
så man vet inte vart man ska ta vägen.. Man håller tyst och visar god min, för det är den alla vill se ändå,
konstigt nog....

Idag har jag tagit ett stort beslut i mitt liv, jag ska bli blodgivare.. Skratta inte nu, för tjejen som svimmar om
hon skär sig lite lätt i fingret... Men jag känner verkligen att jag vill kunna hjälpa andra människor.. Och om
det betyder att jag ska vara svimfärdig i typ en kvart i veckan så tar jag det.! För så mycket gott som det medför..

Vill verkligen bli en bättre människa och när är den bästa tiden att börja, jo just det! Precis nu, så imon ska
jag till sjukhuset för att ta lite tester eller iaf gå dit och visa mitt intresse.!

Livet känns just nu så jävla orättvist.. Denna sommarn håller på att ta kål på mejj, men det som inte dödar, härdar eller vad e det man säger?


Klarar man bara av att vara stark inför sina vänner så får man bryta ihop lite när som helst. det är okejj!

Men jag kan inte sluta tänka på marcus, en sådan fin människa!! Men nu är han föralltid borta.. Då kommer
dessa konstiga tankar.. Vem är näst..? Eftersom jag själv har fått för mejj att jag är odödlig, så kräks jag nästan av bara tanken att jag inte vet vem det är näst som jag ska sakna så att hjärtat blöder..!

Jaha detta var mitt första inlägg och det gick ju bra ;)

Föresten har Bengt flyttat in i min mobil.. Han e såååå söt.. <3<3

Till alla där ute, ta hand om er och de som står er närmast!!

Livet kan vara så orättvist ibland.. =/

Och till alla mina vänner, älskar er och saknar er.!

puss å kram Maria

RSS 2.0