Våren, solen, livet och en liten skvätt av solkräm!

Ja då var ju äntligen våren här, har suttit ute hela dagen och pluggat, solat och mått som en prinsessa.. För visst e det underbart nu när solen värmer, och man får ta på bara en liten gnutta av solkräm för att inte bränna sig och bara doften av solkräm så får man ju vårkänslor direkt.. =S man e ju lite blek såhär års, trotts resan till graaan canaria så blir man ju inte brunare fortare för det. haha!


Men allt är just nu tokbra.. Måste bara köpa ny telefon så e det prima sen!! :=D fick lönespec idag.. sureprice.. =) jag har fått löneökning.

Nu bär det av till hallen för lite innebandy.. =)

Carlberg och Eriksson kommer rocka fett på peace and love.!

Underbar helg.. =)

ja då vart det vecka ingen, ack helgen var allt för toppen, hans med både lite party, jobb och plugg, mumsiga pannkakor ute i apelviken med carolina och allt e toppen just nu.

Igår vart jag ute på mina inlines för första gången på tokigt lääänge.. wow.. lite ostabilt måste jag säga i början men sen sitter det ju i ryggmärgen så det går ju hur bra som helst förutom ovana fötter som verker lite ibland.. =P men det e det värt för den frihetskänslan..

Solen skinner och våren är verkligen äääääntligen här.. ojoj.. går runt och glassar i solglasögonen och andas in den friska luften från havet. =P man blir som en helt ny människa på våren.. =)

Nehe nu e det tillbaka till plugget en lite stund till tills man ska fixa lite käk..!

Underbart.!

Konstigt...

Vaaa.. Hur kunde allt bara hända så här.. hur blev det så galet av något som var såååå bra blev platt fall IGEN...

Men det e ju just detta jag flyr ifrån, jag vill inte vara med när det blir detta platta fall men denna gången såg jag det inte.. Jag anade det inte ens.. Varför drog jag mig inte tillbaka när ajg hade chansen, nu gör det bara ont, känner mejj illamående och vill bara sjunka igenom jorden.. För det e inget som e bra just nu.. Förra veckan var allt underbart.. Men som sagt på detta fina simhopp slutar det som vanligt med ett hårt magplask, ett sådant som gör så ont att tarmarna värker..

ibland blir det bara för mycket..

Hur kan man lita på någon när man på tok för många gånger har sett ryggen på människor som har vänt sig om och lämnat en.....

RSS 2.0