Tappat hoppet på 2007.. Nu blickar jag framåt mot ett nytt år med nya tag.. =D

Ja det ser verkligen inte ut som att 2007 skulle kunna bli ett bra slut på.. Hmm.. Det finns itne en chans att det ska kunna väga upp allt dumt som har hänt detta året.. Det går inte.. Och faaaan nu orkar jag inte bry mejj längre..

Men då ser vi ljuset, nytt år med nya tag ohc detta årets nyårslöfte e redan lagt.. =P Göra det bästa av året och se det positiva.. För hur mörk en tunnel än kan vara måste det ju finnas ett ljus på andra sidan.. Eller har jag fastnat i en grotta..?

Det e frågan.. Men jag hoppas på att det e en tunnel och att den snart e slut.. För snart vill jag se ljuset igen..

Något fint som kommer in i mitt liv..

Eller...??

Blickar framåt och vill inte stå stilla och trampa.. =P

Om 14 dagar drar jag och Lina till graaaan caaanaria och det e denna resa som kommer att rädda mitt år från att bli en hel katastrof.. ;)

image4


skanky bild men ändå hääärlig.. haha..!! Love u gumsan.. =D
rastlös själ..

På någotvis förstår jag inte.. Jag vill inte vara här, jag vill inte vara hemma men vart vill jag.. Hmmm, söker efter det där stället där jag känner wow här vill jag vara.. Men vart e det..? Har så många otroligt fina människor runt omkring mejj men ändå uppskattar jag inte vart jag är..

Jag vet vad jag vill, bara inte vart eller när eller hur.. Hmmm.. det irriterar mejj att jag inte kommer någonstans... Nu har ajg bort här i varberg i ett och ett halvt år.. börjar känna mejj färdig med detta. Alla säger bara nej nu har jag bara ett år kvar.. Vadå nejj?? Om jag fick välja hade jag stuckigt nu.. Inte för att jag inte trivs.. Tvärtom kanske.. det börjar bli för bra.. Då drar man.. För vem vill vara med när det craschar sen..?

Inte jag...........

Hmmm.. bättre fly än illa fäkta..?

tjaaa vem vet.. inte jag.. Men börjar känna mejj rastlös.. Vill bara bort...


RSS 2.0